ITIM DENMARK        PRODUKTER        OM ITIM        REFERENCER        KONTAKT        PRESSE & DOWNLOAD         Visit our international homepage
Lena Lauridsen      Vijay Jain      

Vijay Jain

    Vijay er er indisk født og har boet i Danmark siden 1972. Tidligere har han haft bopæl i Canada, Østrig og Tyskland. Vijay bragte itim til Danmark i 1994.

Vijay er en meget brugt indlægsholder på lederkurser i forbindelse med internationale projekter og globalisering, og de sidste 30 år har han trænet og coachet projektledere fra Afrika, Asien og Danmark i at samarbejde optimalt. Vijay har desuden omfattende undervisningserfaring fra bl.a. York University i Canada.

Vijay har 35 års erfaring i international handel og outsourcing, og er med sin baggrund en meget efterspurgt Indien-ekspert. Vijay har stadig tætte bånd til sit fædreland og har i en lang årrække også haft egen produktionsvirksomhed der. Han besidder en unik kompetence om Indien og indisk kultur.

Vijay taler flydende dansk, engelsk, tysk og hindi.

Forretning i Spanien?

Ny artikel om det Skandinaviske / spanske samarbejde, og hvordan vi kan gøre det mere effektivt ved at forstå kulturelle forskelle. Artiklen er skrevet af Lena og vores spanske kollega Javier

Itim HQ flytter til Helsinki

Itim international har fået ny ejer og hovedkvartet flytter til Helsinki. Det betyder ikke ændringer i Danmark

Samarbejde med Indien? Indisk forretningskultur...

Hvorfor opfatter inderne danskerne som uhøflige? Og hvorfor siger danskerne, at inderne ikke er til at stole på?... itim og Vijay Jain leverer effektiv kulturtræning med fokus på Indien.

[nyhedsarkiv]
Lena Lauridsen: lena@itim.org / +45 2081 8318 Vijay Jain: vijay@itim.org / +45 2025 2807